Βγήκαν «μαχαίρια» στο Open: Οι «αστραπές» Σαββίδη στον Καλημέρη και οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται

Έφτασε η ώρα να μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αφού ο ιδιοκτήτης του Open, έχει επενδύσει πάνω απο 30 εκατομμυρια ευρώ στο Οpen,με σκοπό έναν σταθμό ανταγωνιστικό και πρώτο στην τηλεθέαση, η έστω φαβορί.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει, πλην εξαιρέσεων, όπως ο Νίκος Μουτσινάς, ή η Κατερίνα Καινούργιου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατη συνάντηση ο Καλημέρης φέρεται να ζήτησε λεφτά για να φτιάξει πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά και η απάντηση του Ιβάν ήταν καταπέλτης: «Εγώ θα πληρώνω μόνο το προσωπικό και τις υποχρεώσεις. Βρείτε λεφτά και φτιάξτε πρόγραμμα. Πληρώνω μόνο το «Κόκκινο ποτάμι» και τίποτε άλλο».

Μάλιστα ακούγεται πως δόθηκε και χρονικό όριο στον Καλημέρη ν΄ανεβάσει το μαγαζί μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλιώς θα τελειώσει μιαν ώρα αρχύτερα.

Έξω φρενών η Βανδή με τον Καλημέρη: “Φεύγω αν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου…”

Του χρεώνουν όλα τα λάθη στο πρόγραμμα και παράλληλα κακή διαχείριση. Κακή διαχείριση που καίει και τον όρο που έχει στο συμβόλαιό του και θέλει την επιχείρηση να του δίνει αποζημίωση έξι μισθούς σε περίπτωση που αποφασίσει να τον απομακρύνει.

Πάμε τώρα στην κόντρα του με την Βανδή. Ο Καλημέρης είχε κανονίσει να πληρώνει τον Ντέμη… και την εταιρεία παραγωγής του… η οποία ανέλαβε να παράξει το «My Greece» με παρουσιάστρια την Βανδή κάθε μήνα. Όπως οι μισθωτοί. Τους τελευταίους μήνες όμως ο Καλημέρης δεν πλήρωσε ποτέ στην ώρα του το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Βλέπετε η κάνουλα από την οικογένεια Σαββίδη έκλεισε.

Ένα ποσό που έφερε στα όρια της την Βανδή η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με έντονο τρόπο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα ζήτησε τα λεφτά της διαφορετικά θα αποχωρούσε από το κανάλι. Και τα πήρε.

Φρόντισε όμως την ίδια στιγμή να κοινοποιήσει την κατάσταση και στην οικογένεια Σαββίδη με την οποία όπως είναι γνωστό διατηρεί άριστες σχέσεις.

Source:irafina