Επικαιροτητα

Ρεκόρ πωλήσεων για τη ΒΙΑΝΕΞ το 2020

Με καλούς οιωνούς αρχίζει το έτος  για τη ΒΙΑΝΕΞ, θέτοντας νέους στόχους για τη νέα δεκαετία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την κοπή της πίτας του Ομίλου.

Η εκδήλωση είχε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα καθώς για πρώτη φορά βρέθηκαν όλοι μαζί, οι 1.200 εργαζόμενοι του Ομίλου στον ίδιο χώρο,  δηλαδή των ΒΙΑΝΕΞ, ΒΙΑΝ και ΦΑΡΜΑΝΕΛ.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τα θετικά στοιχεία σχετικά με την πορεία της ΒΙΑΝΕΞ.

«Η εταιρεία την τελευταία διετία έχει επανέλθει σε ραγδαία ανάπτυξη. Επίσης, από ό,τι διαφαίνεται το 2020 θα είναι μια ιστορική χρονιά. Θα είναι η χρονιά που θα σπάσουμε το ρεκόρ του 2009» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας ότι πρόκειται  για τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει καταγράψει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ούριος είναι ο άνεμος, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος με αισιοδοξία διαβεβαίωσε στελέχη και εργαζόμενους ότι «το μέλλον είναι μπροστά μας, είναι λαμπερό, και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε και νέες κορυφές για την εταιρεία».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η διοίκηση του ομίλου παρέδωσε τιμητικές διακρίσεις σε δύο εργαζόμενους για την πολύχρονη προσφορά τους, οι οποίοι πλέον συνταξιοδοτούνται.

Στο εορταστικό κλίμα συνέβαλε το γεγονός ότι οι τυχεροί που βρήκαν τα «φλουριά» κέρδισαν πλούσια δώρα.

Content retrieved from: https://banks.com.gr/rekor-poliseon-gia-vianeks-2020/.