Επικαιροτητα

Προς τα Παραπολιτικά οδεύει η Ελληνοφρένεια – τι γίνεται στον REAL

Στα Παραπολιτικά 90.1 θα συνεχίσει από τη νέα σεζόν η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από αρχές Σεπτέμβρη ξεκινά εκπομπές στη γνωστή της ώρα, 1 με 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-tetRadio δέχτηκε προτάσεις και από άλλα ραδιόφωνα (ειδησεογραφικά και μουσικά) αλλά καταλήγει στα Παραπολιτικά 90.1, μία απόφαση που θα προκαλέσει αντιδράσεις μια και πλέον θα ανήκει σε ένα αμιγώς δεξιό ραδιόφωνο, φιλοκυβερνητικό, που βρίσκεται υπό τη σκέπη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Ελληνοφρένεια θα συνεχίσει εννοείται να παλεύει από το δικό της ανεξάρτητο μετερίζι, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, διαφορετικής αισθητικής.
Εχει περάσει και από τον ΣΚΑΪ 100.3 βέβαια. Ξεκίνησε από εκεί μάλιστα. Αλλες εποχές όμως εκείνες… Πολύ παλιές.

Τέλος από τον Real FM ο Καμπουράκης

Εκπομπές και στον ΣΚΑΪ 100.3 θα κάνει από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Έχοντας ήδη συνεργασία με τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε τα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Τάκη Χατζήστο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, σήμερα (10 με 12 το πρωί) βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοσταθμού. Όπως είναι φυσικό, πλέον δεν βρίσκεται στο δυναμικό του Real 97.8, με την πρωινή ζώνη του σταθμού -εκεί όπου έκανε εκπομπές μέχρι πρότινος- να αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο ο Γιώργος Χουδαλάκης

Μητσικώστας αντί Χατζηνικολάου

Σατιρικές «σφήνες» στον Real 97.8

Συνεχίζει να επενδύει στη σάτιρα ο ραδιοσταθμός των Κουρή-Χατζηνικολάου, μετά την αποχώρηση της Ελληνοφρένειας από τη συχνότητα. Ο Γιώργος Μητσικώστας θα κάνει το «comeback» του στο ραδιόφωνο μέσα από τον Real 97.8, παρουσιάζοντας σατιρικά δεκάλεπτα, εμβόλιμα μέσα στο πρόγραμμα του σταθμού. 4 χρόνια μετά το πολύ σύντομο πέρασμά του από τον (πάλαι ποτέ) Βήμα 99.5, που διήρκησε λίγα μόνο 24ωρα…
Επιπλέον, ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τόσο καλά τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα μπορούσε και να τον… αντικαταστήσει στα ρεπό του, χωρίς κανένας να καταλάβει ότι λείπει.