Επικαιροτητα

Οι τρεις σχολιαστές του Ευαγγελάτου στο ONE

…Μαυρίδης, Καλογεροπούλου, Τζένος

“Κλείδωσε” σύμφωνα με πληροφορίες το τιμ των σχολιαστών της νέας ειδησεογραφικής εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο ONE Channel που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο 15νθημερο του Νοεμβρίου.
Ο γνωστος τηλεπαρουσιαστής με την ομάδα του καθημερινά θα καταγράφει την επικαιρότητα με πρωτογενή ρεπορτάζ, θέματα και συνδέσεις.


Οι δημοσιογράφοι που θα σχολιάζουν την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα θα είναι η Ελένη Καλογεροπούλου, ο Παναγιώτης Τζένος από τα “Παραπολιτικά” και ο Θανάσης Μαυρίδης εκδότης του “Φιλελεύθερου” και του Liberal.

Πήρε την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας το One channel

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται, πλέον, ένα μόνο βήμα (από πλευράς νόμου) πριν εκπέμψει και στην Digea.


Στα χέρια της «Άλτερ Έγκο Α.Ε.» βρίσκεται κι επισήμως η (πολυπόθητη) 6η άδεια εθνικής εμβέλειας. Η εταιρεία που λειτουργεί το One κατέβαλλε εμπρόθεσμα (στις 23/09) το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την πρώτη δόση της άδειας, και σήμερα με την σειρά του το ΕΣΡ ανακήρυξε το κανάλι αδειούχο για «επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου». Ταυτόχρονα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε και τις τεχνικές παραμέτρους του One, προκειμένου να εκπέμψει στην Digea σε τυπική και υψηλή ευκρίνεια.


Επομένως, το One είναι και με τη βούλα ο έκτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που θα εκπέμπει νόμιμα πανελλαδικά, μαζί με τον ΑΝΤ1, τον Alpha, το Open, τον ΣΚΑΪ και το Star.


Η άδεια θα είναι σε ισχύ από την δημοσίευση της απόφασης του ΕΣΡ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, και για 10 χρόνια. Εντός 6 μηνών, βάσει του νόμου, θα πρέπει να βρει τα κατάλληλα μηχανήματα και κτηριακές εγκαταστάσεις για να βγει στον αέρα, κάτι που το One έχει ήδη πραγματοποιήσει, και να υποβάλλει στο ΕΣΡ λίστα με το προσωπικό που απασχολεί, το οποίο θα πρέπει να ξεπερνά σε αριθμό τα 400 άτομα.