Επικαιροτητα

MasterChef: Ποια είναι η πραγματική σχέση του Πάνου με τη Σπυριδούλα, τον Χρήστο και την Ασημίνα;

” Είπα τη Σπυριδούλα για νικήτρια στο MasterChef γιατί είδα ότι…”

Λίγο πριν τον τελικό, ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε από το MasterChef 3, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους κριτές, αλλά και στους παίκτες. Ο Πάνος, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο ίδιος απάντησε σε όλα:

«Πολύ δυνατό χαρτί και ο Χρήστος και ο Μάνος. Είπα τη Σπυριδούλα για νικήτρια γιατί είδα ότι έχει πιο πολύ αντοχή. Είναι σταθερή, δεν έχει σκαμπανεβάσματα.

Από την πλευρά μου δεν υπήρχε στρατηγική σε καμία φάση του διαγωνισμού.

Εγώ έκανα παρέα και με τον Ζαχίρ και με τον Χρήστο και με τον Παντελή. Απλά έτυχε στο δωμάτιο να είμαι με τον Τάσο, τον Σταμάτη και τον Χάμπο, με τους οποίους ήρθαμε κοντά γιατί κοιμόμασταν μαζί, είναι λίγο λογικό. Εγώ δεν έκανα διαχωρισμούς.

Ο Χρήστος είναι ήρεμη δύναμη. Έχει πολύ ήθος σαν άνθρωπος, είναι ξεχωριστός πολύ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικός! Ευγενικός, τα θέλει όλα σε τάξη, είναι πολύ τυπικός.

Με την Ασημίνα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, απλά».

MasterChef 3: Ο Παντελής… αδειάζει τη Σπυριδούλα και τον Σταμάτη

“Αυτός που τράβηξε λίγο παραπάνω στο σκοινί με μένα, ήταν ο Σταμάτης. Ήταν ο μόνος παίκτης που…”

Ο Παντελής Βούρος αποχώρησε από το MasterChef και βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Ο παίκτης του reality μαγειρικής απάντησε στα σχόλια του κοινού και κάποιες συγκεκριμένες αναφορές του έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

«Όσοι δεν ήσασταν εκεί, δεν μπορείτε να καταλάβετε πραγματικά το τι περάσαμε με τις φωνές της Σπυριδούλας. Αν ήμουν εγώ αρχηγός σίγουρα θα της το βούλωνα.

Εγώ πέταξα τα μανιτάρια, με έκραζαν οι πάντες και κυρίως η Σπυριδούλα. Είχα δει το βούτυρο που είχε πεταχτεί, δεν το ανέφερα ποτέ.

Αυτός που τράβηξε λίγο παραπάνω στο σκοινί με μένα, ήταν ο Σταμάτης. Ήταν ο μόνος παίκτης που άλλαξε τη συμπεριφορά του απέναντί μου, όταν του είπαν τι γίνεται έξω. Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά τα πηγαίναμε από πριν μια χαρά. Προσπάθησα να τον έχω από κοντά, να τον βοηθήσω να φτιάξει την εικόνα του», ανέφερε ο Παντελής Βούρος.

Source:zappit