Επικαιροτητα

GNTM: Λύθηκε το «μυστήριο» – Να γιατί αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα

Το 17ο επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model 2» έμελλε να είναι εκείνο, στο οποίο η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, για προσωπικούς λόγους.

Η μεγάλη αγάπη του 23χρονου μοντέλου από την Ουκρανία για τον αρραβωνιαστικό της, Κώστα, είναι, τελικά, η αιτία που, όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, φεύγει οριστικά από το σπίτι του GNTM, αφήνοντας το όνειρό της για μια καριέρα στο modelling στη «μέση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αγαπημένος της, στις εβδομαδιαίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν, την πίεζε να βγει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η Μαρτίνα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μεγαλο δίλημμα, καθώς έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της.

«Δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό. Θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά, πρέπει να είσαι κοντά στην οικογένειά σου. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγοςΔεν μου αξίζει να φύγω, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, λίγο πριν αποχαιρετήσει τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.

Η Μαρτίνα που αποτελεί παρελθόν από το Next Top Model, φημολογήθηκε ότι αποχώρησε ύστερα από πιέσεις τους συντρόφου της και μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο.

Ο σύντροφός Κώστας Νικολάου εμφανίστηκε μέσω Skype στον αέρα του «Ευτυχείτε» και επιβεβαίωσε την οικειοθελή αποχώρηση της συντρόφου του, αρνούμενος τα σενάρια που την ήθελαν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο έπειτα από ασφυκτική πίεση να από τον ίδιο.

Ο κ. Νικολάου «έριξε» τα βέλη του προς την παραγωγή του GNTM, και εξήγησε ότι δεν της επέτρεψαν να διαχειριστεί έγγραφα στα οποία ήταν απαραίτητες οι υπογραφές της για την εισαγωγική εταιρεία ρούχων που διατηρεί και κινδύνευε με οικονομική καταστροφή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να αντεπεξέλθει μόνος του στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της συντρόφου του, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατον.

Ο σύντροφος της δημοφιλούς παίκτριας, αναφέρει πώς το γεγονός που έκανε έξω φρενών την Μαρτίνα, ήταν όταν εκείνη «έπιασε» στα πράσα την συμπαίκτρια της, Ελευθερία (την οποία η παραγωγή στηρίζει επίμονα) να σκουπίζει τα πόδια της με τις πετσέτες που η Μαρτίνα είχε φέρει από το σπίτι της για να καθαρίζει το… πρόσωπο της!

Source:newsbreak