Επικαιροτητα

Δαλάκα : Η εμφάνισή της με μαντήλα και όσα δήλωσε για τα σχόλια

Αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να εξασκήσει τα τουρκικά που έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, και έτσι επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα οι φήμες την θέλουν ερωτευμένη με Τούρκο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως μία από τις αναρτήσεις της σχολιάστηκε αρνητικά από τους followers της. Συγκεκριμένα, μεταξύ αρκετών στιγμιότυπων που ανεβάζει στα social media, οι παρακάτω φωτογραφίες προκάλεσαν σχόλια.

Σε αυτές η Δαλάκα φοράει γαλάζια μαντίλα στο κεφάλι της.

Αν και η ίδια έγραψε ότι βρίσκεται στην Αγιά Σοφιά, η αλήθεια είναι ότι το σημείο στις φωτογραφίες είναι το μπλε τζαμί, όπου η μαντίλα είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες.

Ωστόσο, οι followers της Δαλάκα δεν άφησαν ασχολίαστες τις φωτό, με σχόλια όπως «ντροπή», «λυπάμαι πολύ», «ανιστόριτη» κλπ…

Στο Secret  έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία απάντησε και για τα σχόλια που άκουσε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Source:thetoc